használt számítógépe

Használt számítógép gyűjtést szervezünk!

A Fiatalok Digitális Biztonságáért és Tudásáért Alapítvány használt számítógép gyűjtést szervez. Olvasd el felhívásunk részleteit.

Használt PC gyűjtés – Ne dobd ki használt, elavult PC-det!

Alapítványunk használt számítógépek gyűjtését szervezi. Ennek keretében kérjük, amennyiben van olyan használt számítógéped – legyen az asztali vagy laptop -, amit már évek óta nem használsz, szerinted elavult és már talán nem is használható, kérjük add át nekünk! Ezzel is támogathatod alapítványunkat!

Használt és elavult számítógép gyűjtés részletei

Amennyiben támogatnád alapítványunkat ilyen számodra már nem megfelelő és még valószínűleg használható számítógéppel, kérjük az alábbiak szerint vedd fel velünk a kapcsolatot:

  • Küldj emailt nekünk az info@cyberkid.hu email címünkre, vagy hívj fel bennünket a +36 30 676 2952 vagy +36 20 389 1899 telefonszámon.
  • Egyeztetjük milyen számítógéped van és megbeszéljük az átadás részleteit.

A felajánlott számítógépeket szakköreinken szeretnénk használni. Ezeken a szakkörökön szeretnénk minél több fiatalnak megmutatni a számítógépek biztonságos használatát.

A gépeket a felajánlás és átvétel után átnézzük, ha a támogató kéri, lementjük számára a még rajta lévő adatokat. Természetesen az lenne a legjobb, ha a felajánlott számítógép merevlemeze már formázott, tehát a korábbi adatai törölve lettek!

Amit a felajánlások során fontosnak tartunk!

Kérjük, hogy lehetőleg olyan számítógépet ajánlj fel nekünk, amiről tudod, hogy még használható. Úgy tudod elavult gép, mert már nem fut rajta például Windows 10 operációs rendszer, de tudod róla, hogy amikor legutóbb használtad még működött.

Lehetőség szerint teljes számítógép konfigurációt adományozz. Ez azt jelenti, hogy egy asztali számítógéphez nagyon jó lenne, ha meglenne a régi egér és billentyűzet, valamint a monitor. Ezt azért kérnénk, mert a mi lehetőségeink is végesek és nagyon sok hardver pótlására jelenleg nem rendelkezünk anyagi forrással. Ha komplett használható konfigurációt kapunk, egy újratelepítést követően szinte azonnal használatba tudjuk venni.

Miért csak használt számítógépeket gyűjtünk?

Nyilván tudjuk, hogy használt, elavultnak tekinthető mobiltelefonok sokkal több embernek maradtak meg, mint számítógépek, de sajnos egy mobillal nem tudunk megfelelő mértékben pl. Linux operációs rendszer használatot oktatni. Tehát, ha mobiltelefont szeretnél felajánlani számunkra, sajnos azt nem tudjuk elfogadni.

Hogyan adhatod át a felajánlott eszközödet?

Amennyiben jelentkezel, hogy használt számítógéped átadásával támogatnád alapítványunkat, írj üzenetet az info@cyberkid.hu email címünkre, vagy hívd a +36 30 676 2952, +36 20 389 1899 telefonszámaink egyikét.

Egyeztetjük a szándékodat és megbeszéljük hol és mikor adhatod át a felajánlásod.

Minden támogatásról átadás-átvételi jegyzőkönyvet és támogatói nyilatkozatot írunk alá!

Várjuk a jelentkezéseket!

0 0 votes
Article Rating
Iratkozz fel
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes komment
0
Van véleményed? Írd meg!x